Dr martens

Jag vill ha alla dom här Dr martens kängorna ! sååå jävla snögga !

I want it all

Vill ha allt detta NUUU ! Fast den röda jackan med nitar skulle jag nog mest vilja ha i svart !
k

Födelsedagspresenter

Fick en t-shirt med kiss och några smycken och bäddset med Storbritanniens flagga på jag bara älskar storbritanniens flagga ! Fick mest pengar !
Den här snögga kiss t-shirten fick jag av syster jätte nöjd !

17 !

Ja idag blir man alltså 17 år , har varit en bra födelsedag. Men nu ska jag ta mig lite frysta jordgubbar som är så gött sen ska jag lägga mig i ett varmt bad!


Grattis till mig !

Bakis

Idag mår man skit känner bara för att spy och sova men istället så ska jag göra mig iordning och sen åka till Farmor !



Lördag

Lördag idag och jag ska ut och fira fördelsedagen !
Ska göra mig iordning nu sen gå över till jessica och börja dricka .

Mötley crüe


Så jävla bra !

Så jävla bra musik och musikvideo ! ja bara älskart !

17 år på Söndag ...

På söndag fyller jag 17 år och jag längtar inte alls , men när man va mindre så längtar man nästan ihjäl sig när man skulle fylla år man låg i sängen och bara vänta på att mamma skulle komma med paket men nu längtar man inte längre vet inte riktigt varför men ja tycker helt enkelt inte om att fylla år om ja kunde skulle jag helst bara ligga kvar i sängen hela dagen och skita i allt de skulle va en perfekt födelsedag för mig !


Ullared

Gick upp 2.30 för att åka till ullared med Familjen igår , va där 10 eller nått för de va så dimmigt och körde fel och sen bilkö i Göteborg va jävligt gött att va framme gick runt på Gekås men tröttna fort efter 2-3 timmar så va ja hur trött som helst och ont i fötterna och hur mycket folk som helst som bara skulle stå i vägen med vagnen eller stå och PRATA ! Men efter 5 timmar så va ja nöjd och orka bara inte gå runt där längre så börja hemresan 3 och 1,5 timmer tog de att komma ut ur Göteborg för bilkö och vägarbete och såklart den jävla dimman så va hemma 20:30

Köpte pippi tröja , klänning , leggings , linnen , bhar, troser , ring , smink , hårgéle pulver och spray , ett bäddset med AC/DC , och en bild på Gun´s n roses att sätta upp på väggen !
Känns som ja nästa inte köpte nått men hade inte så mycket pengar så nästa gång ja åker dit ska ja ha med mig mer pengar ! Men blev nöjd med de ja köpte ! 

Har ingen kamera så blir inga bilder ...

RSS 2.0