31 Januari

Sitter hemma hos syrran och kollar på tv , hon hämtade mig efter skolan så åkte vi hem till henne ska sova här inatt för imorgon ska vi till Göteborg och shoppa ! Va i Säffle en sväng förut och fixade biljetter så vi slipper göra de imorgon , ska gå upp vid fem halv sex för vid sex åker vi mot Säffle för tåget går 06:57 mot Göteborg !
Blev även klar med svenskan idag , hade en text som jag skulle läsa upp för läraren sen va jag klar med svenska så jävla gött för nu är de bara engelska kvar !
Sökte även till vad jag ska gå och vart jag ska gå till ettan
De första blev :
Vård och omsorg , Här hemma
restaurang och livsmedel , Göteborg
Restaurang och livsmedel , Bengtsfors
Men nu ska jag kolla klart på programet på tv sen hoppa in i duschen och sen sova !

En Lördag kväll i Gustavsfors

Va hos Nathalie förra helgen och firade henne så tänkte lägga ut lite bilder här nu !

Tårtan jag och maja gjorde







Trevlig Lördag med Nathalie och Maja !


...

Fick mitt paket i Torsdags med mina skor och en bh och ett linne , men skorna passa ju inte så fick skicka tillbaka dom faaan också måste börjar leta efter skor så svårt att hitta några som jag tycker om , ska skicka efter lite smycken också och lite nytt smink !



Helg

Kände att de va ganska onödigt att gå till skolan idag , tog sov morgon till 10 och sen vid elva gick jag till skolan och gjorde inte ett skit satt på facebook och spela kort haha !
Va på möte igår med rektor och några lärare och mamma va också med så vi bestämde att jag inte skulle ha matte eftersom att jag redan är klar med de och sitter bara och pratar och stör dom andra på matte lektionerna ...
De va nästa bara de vi pratade om fast varför vi skulle ha möte de va för att jag hade tackat nej till speciall hjälp från våran specialpedagog på skolan och då tycket dom att vi skulle ha ett möte för att skolan ska se till så man verkligen får den hjälpen man behöver .Annars skötte jag mig bra och frånvaron va de inga problem med om man jämför med förra året .
Efter skolan gick jag och några kompisar och simmade de va riktigt skööönt sen på kvällen blev de en promenad också .
Funderar på om jag ska gå ut och gå en sväng , så gött att gå ut och röra på sig , och när de visar på vågen att man faktiskt har gått ner några kg så vill man bara gå ut och gå och röra på sig mycket .

Onsdag

Försov mig idag fick skynda mig upp och göra mig iordning , min plattång stänger av sig hela tiden och de gjorde mig så jävla sur och irriterad ... Så jag kom 10 minuter försent , skulle välja vilket program jag vill gå nästa år också på första väljde jag vård och omsorg och på andra restaurang och livsmedel men blev så sugen på att gå i Göteborg alltså flytta dit ska se va dom har för program där och se om nått låter intressant så ska jag söka till de isånnafall men de är ju inte säkert att jag kommer in .

Ris och kyckling och sås blev de till middag idag !
Sen gick jag till Jessica en sväng sen gick vi ut och gick sen när jag kom hem gjorde jag smoothie och nu blir de snart film med mamma !

Gött vare !




Enkelt och gött !





Film med mamma

Snart blir de film med mamma Paranormal activity 3 .

Grattis till dig !

Idag fyller min vänn Nathalie lärka 17 år , Grattis till dig och hoppas du fick en jävligt bra födelsedag !

 

 

Bästa vän

Du är så snäll och rar

Du är den bästa vän jag har

Min bästa vän kommer du förbli

För ingen har så kul som vi

Vi hittar alltid på en massa trams

Och om vi bråkar blir vi alltid sams

Du är den bästa vän jag har


Go natt

Ligger i sängen och kollar på tv eller jag kollar inte på tv jag har bara på den de är ju ändå inget bra på tv bara skit , grejar med telefonen istället så jävla Gött med Internet på telefon . Va i Säffle en sväng förut också , sen blev de en liten promenad när jag kom hem . Och imorgon blir de upp och iväg till skolan .

Crashdiet ☆

Dom tre bästa låtarna med Crashdiet !
Med sångaren dom har nu Simon cruz
Sångaren dom hade före simon , Olliver Twisted

Och min favorit av dom tre är ju självklart Dave Lepard

Nöööjd

Fick äntligen min telefon idag .Är nöjd så jävla gött att äntligen ha en ny telefon och inte sony ericsson !
Nu ska jag färga håret iaf !




Provade kameran på telefon !


Duktig

Känner mig rätt så duktig igår va jag ute och gick med jessica först blev de en halv timme på morgonen sen blev de en halvtimme till vid 4 sen vid halv tie till tolv kände mig rätt så duktig väldigt skönt att lägga sig sen när man kom hem kändes i benen att man hade varit ute och gått .Blev en timme promenad idag bara .Kände mig både glad och stolt att jag hade gått ner 11 kg förut när ja vägde mig visst de är ju inte så mycket men jag går ner i vikt iaf och inte upp!!!Ska gå ner 15-20 kg till .
På Tisdag börjar skolan också känns helt okej , och nästa vecka ska jag ha möte med rektorn och några till lärare på skolan .
Imorgon hoppas jag att min telefon kommer , ska färga håret också och bli av med den fula och äckliga utväxten .
Sitter och lyssnar på denna goa låten .

Negative


Två jävligt bra låtar med

den finska rockgruppen

inom glam och hårdrock

Negative


Beställt ny telefon

Har äntligen beställt en ny telefon de behövdes verkligen eftersom min gamla gick sönder och jag lånade en telefon men sen gick den också sönder och nu lånar jag en annan .Men snart har jag min ny här
Den här telefon beställde jag nyss !

Nyår

Bakis ...
Mitt nyårslöfte är att inte dricka sprit detta året !
Hade en mycket rolig kväll igår/inatt åkte först runt lite här ir Årjäng skulle dra till Säffle men då blev de inte drog på nån fest istället sen åkte vi runt lite i Årjäng igen kom hem vid 5 tror jag , va trött som fan .Vaknade vid 11 typ och såg att de hade snöat va med brorsan ute och gjorde en snögubbe och nu ska jag ta något att äta sen får de nog bli att gå ut och gå en sväng

Nyårsafton

Kom nyss hem efter en kväll ute i Årjäng inte så mycket folk ute men drog till en fest hos någon här i Årjäng vet inte va fan jag gjorde men hade en helt okej kväll , men nu ska hag sova för är trött som fan !
GOTT NYTT ÅR !

RSS 2.0